Parempaa Elämää on MSD Finlandin terveyden ja hyvinvoinnin palvelu, johon on koottu tietoa kuluttajille, potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Yhteistyö suomalaisen terveydenhuollon kanssa

MSD_Suomessa_yhteistyo

Asiakasedun tunnistamisen työkalut kertovat muun muassa sairauksien esiintyvyydestä.

Terveydenhoidon taloudellinen tehokkuus

Miten terveydenhoidon taloudellista tehokkuutta voi parantaa? Mikä merkitys on valitulla lääkehoidolla? Entä miten resurssit kannattaa kohdistaa, jotta kansanterveydellisiin ongelmiin ehditään vaikuttaa ajoissa?

MSD:n tarjoamat asiakasedun tunnistamisen työkalut tarjoavat tietoa muun muassa tyypin 2 diabeteksen, nivelrikon tai matalaenergisten murtumien esiintyvyyksistä Suomen kunnissa. Työkaluihin kuuluu myös laskentamalleja, joilla voidaan arvioida ja vertailla eri lääkehoitojen vaikutusta terveydenhuollon kustannuksiin.

Lisätietoja Health Care Access Manager Heikki Sorsa

sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)merck.com

Koulutustoiminta

Uusien, entistä tehokkaampien lääkkeiden kehittäminen on keskeisessä roolissa MSD:n toiminnassa. Mutta miten lääkkeistä on mahdollisimman paljon hyötyä –

niitä tarvitseville potilaille ja koko yhteiskunnalle?

Ensin lääke ja sen mahdollisuudet pitää tehdä tutuiksi suomalaisille terveydenhuollon ammattilaisille. Se tarkoittaa monipuolista koulutusta ja kokemusten vaihtamista. MSD järjestää vuosittain täydennyskoulutusta useilla eri paikkakunnilla. Verkkokoulutuksiin voi osallistua ajasta ja paikasta riippumatta. Kouluttamalla lääketieteen ammattilaisia MSD auttaa suomalaista terveydenhuoltoa tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa potilaille.

Lisätietoa koulutuksista löydät Parempaa Elämää -portaalin lääkäri- ja hoitajaosioista. Sivustot vaativat rekisteröitymisen.

Kanditoiminta

MSD:n kanditoiminnan tarkoituksena on tehdä lääketeollisuutta ja lääkeyritysten toimintaa tutuksi lääketieteen opiskelijoille. Kaiken opiskelijayhteistyön pääpaino on opintojen ja tulevan työn kannalta hyödyllisen informaation jakamisessa.

Oletko lääketieteen opiskelija? Tutustu opiskelijasivuihin täällä. Kirjautumistunnukset saat kurssiemännältä tai -isännältä.

2017-06-CORP-1128938-0000