Parempaa Elämää on MSD Finlandin terveyden ja hyvinvoinnin palvelu, johon on koottu tietoa kuluttajille, potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille.

MSD – Paremman elämän puolesta

Yhdessä paremman elämän puolesta

Mitä tarvitaan, että lääkkeistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä potilaille, terveydenhuollolle ja koko yhteiskunnalle? Katso videolta, mitä MSD tekee paremman elämän puolesta yhteistyössä suomalaisten terveydenhuollon ammattilaisten, viranomaisten ja potilaiden kanssa.

Katso tästä myös lääkkeen matkasta apteekin hyllylle kertova video.

MSD yrityksenä

MSD on innovatiivinen lääkeyritys, joka toimii paremman elämän puolesta yli 140 maassa. Keskeisiin osaamisalueisiimme kuuluvat tyypin 2 diabetes, syöpäsairaudet, naisten terveys, nivelrikko, tartuntatautien hoito sekä biologiset lääkehoidot.  Yrityksen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, jossa MSD tunnetaan nimellä Merck.

Suomessa olemme vaikuttaneet vuodesta 1968 lähtien. Nykyään olemme yksi maan johtavista kansainvälisistä lääkeyrityksistä. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa, mutta lääke-esittelytyötä ja koulutuksia teemme koko maassa.

Toimintaamme kuuluu olennaisesti monipuolinen yhteistyö suomalaisen terveydenhuollon kanssa. Tarjoamme potilaiden omahoitoa ja hoitoon sitoutumista edistäviä palveluita, koulutamme lääkäreitä ja teemme yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa uusien hoitomallien edistämiseksi.

Tahdomme tehdä työtä Suomessa paremman elämän puolesta. Tavoitteenamme on, että jokaisella suomalaisella on tarvittaessa saatavilla paras mahdollinen hoito.

Lisää tietoa MSD:stä löydät suomenkielisiltä ja kansainvälisiltä verkkosivuiltamme. Viimeisimmät uutiset ja kuulumiset pääset lukemaan MSD:n uutishuoneessa ja Facebook-sivulla. 

MSD:n uutishuone 

 

MSD Facebookissa

2017-06-CORP-1128938-0000